Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

1.-e péntek. Nem áprilisi tréfa az első bejegyzés. Ma olyan vicces volt az időjárás, de nem tudtam rajta nevetni. Amikor bent voltunk sütött a nap amikor elindultunk vagy kimentünk volna elkezdett esni az eső. Na de amikor az első elindulásunk volt akkor is esett, de vásrolni menni kell így hát hajrá. Bepakoltam a lányokat és elindultam. Jó fej volt az időjárás, mert mikor oda értünk akkor nem esett. Kiszedtem a lányokat és bementünk vásárolni. Hála égnek van egy játszóház amit a múltkor kipróbáltuk, mert Nóri be szeretett volna menni. Természetesen nem egyedül, hanem Katával. Lilit meg sem próbálom beadni, mert Ő imád a kocsiban ülni és vásárolni. Na akkor bátraké a szerencse gondoltam és beadtam Nórit és Katát a játszóházba. Közben Lilivel bevásároltam, futottam a lányokért a telefonomat szorongattam, hogy nehogy hívjanak és ne halljam, de nem hívtak. Egyik sem akart eljönni, de nem volt baj, hogy mégis el kellett jönni. Haza értünk madj ebéd és pihenés. Ezek után elmentünk a Kata szemüvegé-ért amit sajnos nem tudtak megcsinálni. Kata kinőtte a szemüvegét és már nem hajlik rá a fülére és ezért leesik róla. Elmentünk egy másik optikushoz aki tudott nekünk adni egy olyan nevezetű eszközt amit úgy hívnak, hogy füls stop. (Ne keresd a neten, mert egyszerűen nem található) Marha jó pedig ráhúzta a szemüveg szárára lett egy derékszög és nem esik le a füléről. Én marha pedig majdnem vettem neki egy csomó pénzért új szemüveget, de kivételesen valamit megúsztunk olcsón és jól ami a lényeg. Na de miközben mentünk a kocsiban megint nagy duma volt. Nóri kérdezi tőlem, hogy anya Katának miért jár így a szeme és nem tudom így csinálni mondja. (Kata szeme kereső mozdulatokat csinál gyorsan néha nem mindig de sokat.) Mondom neki nem baj, mert te látsz a Kata pedig nem lát jól. Kicsim közli, hogy tudom a néninek is mondtam a játszóházban, hogy Kata nem lát csak az egyik szemével. Elkezdtem nevetni és kérdeztem, hogy és azt mondtad, hogy van shuntje is. Jaj nem azt elfelejtettem jött a válasz. Tuti, hogy legközelebb nem fogja már elfelejteni. :) Egyébként határozottan fejlődőképes vagyok Lilikén rajta volt a héten a kezén a sín ami egyenesen tartja, ma Katán a szemüveg, szóval aki tud az tud.


3.-a vasárnap Igen ezen a videón az látszik ami van. Vettem magunknak egy csomag hántolt szotyit, hát a nasi királylányoknál landolt. Aztán ez lett belőle ami a videón látszik. :) http://www.youtube.com/watch?v=JmfdXDauv6o


4.-e hétfő. Ma meg olyan büszek vagyok magamra, hogy mentem hanyatt esem. Lilimen egésznap rajta volt a kézsín. Ezt komolyan egész napra kell érteni, reggel 9kor rátettem és este 18.30-kor vettem le. Katán is egésznap egészen jól rajta volt a szemüveg kisebb nagyobb távol és közel harcokkal ha nem Kata vette le akkor a Lili vadászta le róla. Ma volt időm írni és Kata beszélgetéseiből osztok meg egy párat.

Mit kérsz? Csokit. Nyújtom neki pontosan nyúl érte és elveszi. Mi ez kérdezi csoki? Vicces közli (hogy mi vicces azt nem tudom, de vicces szerinte :) ) Eszi és mondja szeretlek.

Szemüvegét levette és ahogy ütögeti a földhöz természetesen az üvege kiesik. Vissza tesezm az üveget, és miközben teszem vissza megkérdezi, hogy Anya összetört? Összetört??? Értitek ezt a szép szót oda illően. Nem semmi a csaj.

Kérek csokit. Nem mondom. Nincs kérdezi Kata. Nincs mondom. Jó akkor ropit hozol? :) :) :) Kicsit nasi függő a lányka.

Csak ül a kanapén és huzogatja a lábát miközben mondja, hogy hajlit nyújt hajlit nyújt és csinálja is közben. Majd máskor pedig ezt szajkozza nincs van ninvs van. Ezek az ellentétpárok honnan jönnek neki nem tudom de nagyon jó. :)

Majd ha valamit bénázok és hallja, hogy valami nincsen rendben akkor kárdezi, hogy Mi a baj anyu, anyu baj van?


7.-e csütörtök. Volt már ilyen, hogy a Kata bilibe pisilt, mert kelett vizeletvizsgálathoz és oda ültettem a bilire és már fél óra múlva rányítottam az ajtót, hogy pisijen, és megvolt és nagy wc is volt. De vissza a mai és a tegnapi napra. Tegnap lefekvéskor szól, hogy Apa pisi és kijön és nyitja a wc ajtót, ráültettük a wc-re és pisilt. Erre  ma is szórakoztat a csaj lefekvés után neki megint pisilni kellett, kihoztuk és ráült a wc-re ott csak játszott kiküldött majd mondom tegyük inkább rá a bilire, mert akkor tuti tudjuk volt-e produkció. Természetesen mondani sem kell, hogy az összes gyermekem kint tobzódott Lili játszott a bilivel Kata rajta ült Nóri pedig a bili mellett és mondta, hogy Kata pisilj már, mert aludni kell menni. (Hiába aki jólnevelet az jólnevelt. :) ) Na és nem csigázom tovább az eseményeket volt eredmény a biliben igazat mondott a lányka. De egyébként napközben is mondta, hogy pisi, erre Lili oda ment a wc ajtóhoz és kinyitotta majd Kata ment pisilni és végig aszisztálta Lili a pisit, hogy akkor sikerült-e vagy nem azt nem tudom, de ült a wc-én. :)


10.-e vasárnap Lefekvéskor a Kata kezében volt egy műanyag pohár természetesen a falat verte vele. Bemegyek elveszem tőle, erre Ő Anyu kérem! Adod? Mit csináljak amikor ilyen édesen fekve nyújtja a kezét vissza adtam természetesen erre Ő Köszönöm.


12.-e kedd. Elvoltam kardiologián mert sokat magas a vérnyomásom amikor mérem. Nem nagyon csak éppen (meg mikor baj van a lányokkal) Természetesen amikor a doktorcsi megmérte akkor is 140/ nem tudo mennyi volt. Megkérdezte, hogy a lányok, hogy vannak fejlődnek-e szépen? Igen mondtam nagyon büszek vagyok rájuk, ügyesek. Hétfőn 14-re kell menni és kapok egy 24 órás vérnyomás mérőt. Szuper lesz.


15.-e péntek Lili ma egésznap lázas volt nem bírtam estére levinni a lázát. Hányni nem hányt. Este hívtam a háziorvosunkat akivel mebeszéltük a hogyan továbbot.


16.-a szombat. Kapja a lázcsillapító kúpot 3 óránként váltva. Az etetébe kétszer bele hányt köptető adás után, de hogy köhögött és úgy vagy csak úgy én ezt ilyenkor már nem tudom olyan ideges vagyok. Kihívtam az ügyeletet közben hívtam az OITI-t, hogy mit csináljunk. Kijött az ügyelet és mondta a doktornő, hogyha hány még akkor azonnal menjünk az OITI-be mert nem tudja kizárni, hogy nem shunt vezetési zavar. Kapott hányás csillapító kúpot is utána nem hányt. Ja igen a doktornő megnézte a torkát (nekem is megmutatta) és mondta, hogy nagyon nagy a mandulája, tehát felsőlégúti betegsége van. Ja de ami a vicc mire kijött a doktornő Kata fél óra alatt 38,8 fokos láza lett. Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek, hogy két shuntos gyerek 4 shuntje egyszerre romlik el.  Na de Kata nem hány, Lili igen és ezért nem tudja kizárni a doktornő, hogy nem shunt probléma.


17.-e vasárnap. Nem lázas egyik sem, de azért kapják a kúpot, hogy legyen egy lázmentes nap. Kaja mindkettő lányban benne maradt. Lili hiába eszik szépen mivel most hányt ezért most ma Ő is csak tápszert kap, hogy a folyadékháztartása rendezve legyen. Reggel nem kapott köptetőt, mert elfogyott, majd délutánra sikerült beszerezni és adtam neki. Egésznap csak tápszert ivott ment a lázcsillapítás és ami után magkapta a köptetőt nem tudom mennyi idő után, de hányt. Estére felszökött a hője is. Mikor Apa letette őket Lili aközben elaludt miközben teljes világosság volt és Apa mesélt. Kata lego-zott Nóri zsongott Lili elaludt. Most tiszta ideg vagyok gyomrom nem nagy sőt kicsi, hogy mit csináljak. Holnap hívom a doktornőt, hogy mi legyen, de már előre tudom, hogy azt fogja mondani, hogy anyuka ha úgy látja hozza és meg CT-zzük. Most is köhög mint aki hányni akar. :(  Jó lesz holnap a 24 órás vérnyomás mérés, most is jó, hogy nincsen rajtam. Holnap vissza érek, ha menni kell CT-re? Holnapi nap ha baj van reggel CT utána futás vérnyomásmérő felhelyezésre majd időpontja van Lilinek fogászatra. Ha CT jó akkor fogászat ha nem jó a CT akkor hogy érek oda a vérnyomásmérő felhelyezére??? De akkor sajna nincsen fogászat. Meg egyáltalán megyek CT-re??? Ki tudja majd az állapota eldönti...


18.-a hétfő. Na a nem lázas egyik sem egy kicsit elhamarkodott kijelentés volt. :( Telefon OITI-be elmondom mi van és azt mondja a doktor Úr, hogy ne várjunk akkor menjünkbe egy CT-re legyünk rajta túl. Na jó bemegyünk örülök, hogy olyan orvos vizsgálja aki ismeri és leküldi a lányt CT-re. Ct hála égnek jobb képet mutat, tehát nem gondolja, hogy shunt vezetési zavar. Felír egy gyógyszert és mehetünk is haza. Nyomás is haza, mert kb. mire haza értem a lányokat ki se vettem a kocsiból jött a segítségem, hogy vigyázzon a lányokra, hogy ne kelljen őket vinnem egy tüdőszanatóriumba. Irány a tüdőszanatórium a gép felhelyezése céljából. Gép felhelyez rohanok haza közben megyek és a remek géppel magamon hozom Nórit. Etetés itthon amit a segítségem már elkezdett, de mivel a lányok senkivel sem esznek szépen és kértem, hogy ne is erőltesse ezért én befejezem a Katát. Majd Lilit veszem sorra aki olyan egy undok disznó volt, hogy Ő nem akar enni, hogy ahogy nyomtam le a nyelvét azzal a remek műanyag kanállal sikerült eltőrnöm. Én ideges lett a gyerek meglepődött majd elkezdett nevetni. Vérnyomásmérő természetesen rajtam... Majd miután kész voltak a lányok és én is totál kész voltam indultunk a fogászatra. Fogászaton mondta a doktornő, hogy ez nem természetes fogvesztés, mert a metszőfog is kiesett és hívjam vissza egy hét múlva addig utána néz mitől lehet ez. Azán mondja, hogy kéne egy panoráma röntgen, hoyg van-e maradanadó foga, de ott meg kéne ülni mozdulatlanul. Na az én ülni nem tudo lányom mozdulatlanul ez nem fog menni. Eszembe jutott, hogy van nekünk koponya röntgenünk a shunt miatt, behoztam és hurrá hurrá hurrá nem kell panomráma röntgen, mert ott is látta a doktornő, hogy megvannak a maradandó fogok. Csak mivel a lány ha elkezd mozogni a foga kirángatja ezért ami másnak 2 ónap alatt esik ki ezt Ő elintézi 2 hét alatt. Tehát ebből következve sajnos késöbb is fog kinőni neki, mert nincsenek még annyira lent a maradó fogak. Öröm könnyek, hogy megvannak a fogak irány haza. Vérnyomás mérő kiakaszt, mert folyamatosan magasat mér, barátnőm mondja ne nézzem állandóan mérjen és kész. Másnak és is ezt a tanácsot adnám, de magamnak nem, szóval én néztem és idegesítettem magmat és idegeskedtem a lányokon is. Éjjel Kata felkelt és nem tudtuk eldönteni, hogy roham vagy lázgörcs vagy egyik sem csak nincsen magánál. 23.30-kor még hűtőfürdőztünk. Szép volt jó volt, szuper időben van rajtam ez a kütyü.


19.-e kedd. 8.30-kor még minden problémás gyerekem alszik. Majd Nórit elviszem az oviba jön a segítség aki most, hogy ilyen betegek a lányok itthon marad én meg elfutok... A lányok receptjé-ért majd a férjemnek viszek reggelit majd a gyógyszertár majd a posta csekk feladás és levél kiváltás és rohanás haza. Etetség majd rohanás Nóriért, hogy elhozzam ebéd után, mert akkor így tudom összehozni, hogy itthon legyenek és el tudjak menni a gépet vissza adni. Lányokat lefektetem Tündi elmegy egy órára jön vissza én kilövök a kórházba. Gépet leadom leülök egy 40 percre, mert a doktorbácsi csak akkortól rendel, de én kitartok megvárom sajna ezért úszást lemondtam. Na itt vagyok bemegyek az ítélet tartósan magas vérnyomás, gyógyszer szedése. Szép hívatalosan is öreg és kripli lettem Borzasztó...


20.-a szerda. Lili hajnalban is lázas volt hajnali 2-kor kapott egy kúpot, majd 10.30-kor keltettem kúp, gógyszer itatás és vissza alszik. Alszik tovább, mint aki fent sem volt majd 11.50-kor felkeltem és megissza a másik felét is a kajának. Hívom a OITI-t, hogy egyre levertebb. Beszélek Eiszrich doktorral aki azt mondja csináltassak labort és mutassam meg a lányt fül-orr gégésznek. Most délután megyek fül-orr gégészetre. Szemezgetés a leletből. Duzzadt vérbő orrnyálkahártya, mindkét oldalon tonsillán (jó szó :) ) tüszők, vérbő környezetben. Szóval azt is mondta a doktornő, hogy a manduláján fehér pöttyök vannak. Hívtam az OITI-t mondtam Eiszrich doktornak a dolgokat mondta, hogy akkor be érett a mandula, tehát tüszős mandulagyulladása van a lánynak.


21.-e csütörtök. Ma kapott 1 liter infuziót, reggel magától kelt nem aludt sokat sőt, de nem játszik és törölgeti a szemét, hogy álmos. A lényeg, hogy a kedve jó. Miközben folyt az infuzió közben a másik kezéből vért vettek szegény manónak. Véreredmények nagyon rosszak vérszegény vas, szegény és nagyon magas a gyulladás a szervezetében. Eiszrich doktornak elmondtam mondta, hogy akkor egy hét múlva kontroll a fül orr gégén és vérvétel is újra.  Na most megy a folyadék pótlás és a gyógyszerezés.


22.-e péntek. Ezek a nők nem semmik megőrjítenek jó és rossz értelemben is. Felkeltek és senkinek sem volt láza. Mivel tegnap sem voltak lázasok ezért gondoltam ma nincsen kúp. Lilinek megy a folyadékpótlás Nóri Kata kint játszik. Egyszer csak Lili összes végtagaj elkezd remegni és össze húzza magát a lány és folyamatosan remeg rángnak a végtagjai a szemét csukja nem nyitja ki de ha mégis akkor nem figyel. Úristen epilepsziás lett a Lili görcse van, mit csináljak? Hívom az OITI-t mondja a doktor Úr, hogy adjak neki Diazepamot és mennyi a láza adom a diazepamot (görcsoldó) mondom nincsen láza, de megmérem még kimentem a lázmérőért addigra 39,2 lett a hője. Mondja a doktor úr, hogy negyed óra múlva szünni kell a görcsnek. Nem szűnik, hívom a mentőket elmondom, hogy milyen tüneteket látok mik a lánykám kórelőzményei. Mentős kéérdezi, hogy rángnaka végtagjai vagy remeg hú de jó, hogy így kérdezi nem is rángatózik hanem remeg valóban, de ösze van húzva az egész gyerek és egy egész görcs. Jó akkor küldi a kocsit. Eltellik 5 perc és ahogy jött a borzadály úgy szűnik is, vissza hívom a mentőket, hogy akkor köszönöm én nem kérném a kocsit, mert nem tudják sajnos megállapítani ha görcs volt hogy valóban volt-e és ha igen akkor mitől.  Hívom a Heim Pált elmondom Kata epilpesziás orvosának az észlelt és kiváltó dolgokat szerinte így elmondás alapján is lázgörcs lehetett jól tettem hogy adtam neki nyugtatót. Közben hűtő fürdő és kúp amivel nem egyszerűen és nem is gyorsan, de szűnik, szűnni látszik a láz. Lefekszenek a lányok egyszer csak Lili elkezd köhögni vért hány fel, aztán a szája nyitva marad és csurog ki rajta a vér. Na ennek a fele sem tréfa irány a törökbálinti tüdőszanatórium. Ott megnézik volt neki tüdőröntgenje is ami nem túl szép. Antibiotikum váltást javasolnak az orvosok és akkor most estétől más antibiotikum van. Most alvás van és én kivagyok idegileg. Ha már elárutlam, hogy magas a vérnyomásom és ezt megtudtam a héten is hívatalaosan akkor megosztom azt is, hogy igaz, hogy 3-4 napja szedem csak a gyógyszer, de ami változást már észleleke az az, hogy ilyeen extrém helyzetben sam akart a szívem kiesni a helyéről. Szóval jó a gyógyszer egyenlőre. :) Ne csak a Liliről mert a másik kettő sem egészséges Nóri nagyon csúnyán köhög és magas láza van (38,3) Kata most kezdett el köhögni (alvás közben köhög) és neki is van láza. Szóval aki hiszi aki nem valóban kórház van a város szélén... Ennyire toppon lenni kinek mire van szüksége és egyiket sem kihagyni mármint nem a lányok közül hanem, a gyógyszerek közül próbálom megoldani.


23.-a szombat. Reggel kapott Lili infuziót majd bealudt és 13-kor kelt fel. Már reggel is úgy kel fel, hogy mondta, hogy TÁ TÁ TÁ. Na a bolond anyja nagyon megörült neki, hogy jól van. Majd jött az infuzió és az alvás és ezzel egynes arányban a pánik... De aztán felkelt és úgy működött, mintha nem lenne beteg. Már lement az ágyról és feljött játszott az autókkal, de azért a szemecskéjét dörzsölgette sokat és le le tette a fejét. Ja igen és csináltam panacottát (egy olasz deszert) és evett belőle már kérte is, hogy Ő szertne enni és nem tápszert inni a folyadékpótlás miatt. Holnap lehet, hogy megpróbálom neki, hogy főzeléket ebédel. Reggel délben és este kapott lázcsillapítot, remélem, hogy ez az antibiotikum váltás jót tett, mert jobban názett ki a manó ma. Nórinak elképesztően folyik az orra és olyan csúnyán köhög, de legalább ma Ő sem volt lázas. Kata is jól volt sőt Ő evett a húsvéti töltött káposztából is. Ja igen holnap jön a nyuszika majd hétfőn a lcsolkodás és tojást festettünk rajzoltunk és ilyen szuper dolgokat csináltunk.


24.-e vasárnap. Húsvét vasárnap. :) Reggel Lili jókedvűen kelt kúppal indult a nap, majd infuzió ami közben menetrendszerűen belázasodott nem is kicsit hanem megint felszaladt egyik pillanatról a másikra 39-re. De még mielött ez megtörtént volna megevett egy Danoninot olyan nagyon szívesen végre. De, hogy ne legyen olyan jó egy köhögés alkalmával ki is hányta. Remélem feljött vele az a marha csúnya dolog is ami a tüdejében jól le van rakódava. Infúzió után alvás és ami után felkeltünk mentünk kontrollra a doktornnihez a tüdőszantóriumba. A Lili klinikailag sokkal jobban van mondta Ő is, de a tüdeje még mindig nem szép és baj, hogy a láza antibiotikum mellett ennyire felment nem lenne szabad, de mivel csak az infuzió adása alatt azért nem tudja mi lehet. Mivel mondom a tüdeje nem akar felszakadni ezért kaptunk egy csuda jó inhalátor gépet amit termésetesen a mai napon sehol nem lehetett kiváltani, mert miért is lett volna...  Remélem kedden délutánra lesz ilyen szupi cuccunk és akkor tudunk inhalálni. Ja és nem csak danoninot evett a lányka, hanem végre levest is. :) Na ne képzelje senki sem, hogy sokat, de evett végre és amikor elfogyott akkor elkezdett sírni. Végre végre végre jól lesz most már hamarosan???


25.-e hétfő. Húsvét hétfő. Lilinek sajna még volt infuzió reggel fél liter és este is fél liter. Hála égnek ma már szépen evett, de ha már van branül akkor legyen folyadék pótlás, az sosem árt. Hála égnek ma eseményteljes nap volt.


26.-a kedd. Ma itt voltak Nóri bölcsi és azóta ovis társai. Két édes kisfiú, kint voltunk rohangáltunk játszottunk. Lili és Kata mászva állandóan mást sem akar ha kint vagyunk csakis a járókövön mászni. Ez kb. úgy néz ki, hogy 10 perc kintlét=egy nadrás mínusz majd következik a harisnya és a bőr a térdről. Ha esetleg megkegyelmeznek és nem mennek oda a kocsihoz akkor a ház körüli járda is tökéletesen megteszi erre a célra, mert az is beton. Aztán mikor haza vittük őket Nóri ott maradt aludni. Aztán miután felkeltünk ittunk, mentünk a Nóriért és olyan szuper nap volt.


28.-a csütörtök. Ez csak mint egy őrült nap fog bevonulni az emlékezetembe. Nem bírtam elaludni nagyon dobogott a szívem és hiába fordultam ide meg oda nem tudtam és kész. Az órát 5.55-re állítottam, hogy akkor kell kelni. Természetesen 5.35-kor fent voltam. Felöltöztem keltettem a csajokat, 3 lányka etetése, majd jön a nővérke vért venni. Ez azt jelentette, hogy 6.45-től ment a vérvétel, levette a véreket, majd Apa elvitte az egyik kórházba leadni mi pedig a másikba Pesten. Na de természetesen közben megitatni a Lilit és a Katát, Nórit óviba vinni. A támogató szolgálattól a hölgy aki jön segíteni itthon marad a Lilivel és a Katával. Rohanás Pestre ott nem csak le kellett adni a vért, hanem a doktornővel is beszélni. Na mondom ezt a sort kivárni nem fogk hazaérni etetésre, de valami csoda folytán behívnak és beszélünk. Olyan jó élmény, ez a doktornő olyan, mint Kónya doktornő egy csúcs egy két adata és már tudja, hogy mi van a gyerekkel. Szóval már a véreredmények alapján (ami a múltheti) már mondja, hogy ez egy vírus és nem kell antibiotikum csak lázat csillapítsak és itassak itassak itassak ha nem eszik nem baj csak folyadék legyen és lázcsillapítás. Legközelebb itt kezdek ha baj van egy vérvétel és a doktornő megmondja, hogy mi van, de azért a levett vért elküldni a laborba aminek egy hét múlva lesz eredménye. Na de jó ezt megtudni. :) Rohanás haza közben vásárlás, majd itatás, és kipakolás, mert jön a barátnőm és dolgozom. Miközben dolgozom a lányok fektetése és közben beszélgetek a baránőmmel és elpakolom a cuccaimat, felkelnek a csajok. Lányok etetése, majd Lilit vissza vinni kontrollra a gégészetre. Kata itthon marad, Lilit viszem kontrollra, Nóri oviban, hárman 3 felé csúcs próbálok szétszakadni, és megoldani. Lilivel hamar végzünk a gégészeten és rohanunk Nórihoz akit szintén időben érünk el aztán haza, elpakolok átöltözöm és átveszem az össze gyerekemet segítségemtől. Már csak két etetés és vége az őrületnek.


29.-e péntek. A lányok taknyosak lettek, hogy hol és mikor nem tudom, de most elő került a porszívó és a rusnya takony kor. Ebben az "évadban" még nem voltunk hát most minden a nyakunkban szakadt. Nem baj túléljük ezt is, mert muszály és majd azt mondom, hogyha vége, hogy Ó nem is volt vészes főleg Lili elhúzódó betegségéhez mérve. Ja és ami csúcs Kata tudja fújni az orrát, de véletlenül sem csak akkor amikor én akarom és nem szól hanem fekszik és elkezdi a kezébe fújni az orrát majd nyújtja a kezét nekem és mondja, hogy anya fúj Kata. Na ne evés közben tessék elképzelni ezt a jelenetet. Tudom nem szép, de büszkeség ez is, hogy tudja fújni. :)





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 40
Heti: 106
Havi: 979
Össz.: 438 751

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. április
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »