Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

3.-a hétfő. Nekem is lehet szerencsém néha az életben. Nálunk, az Önkormányzatnál  vagy a Járási hivatalnál ki tudja ezt... az a hölgy, akihez én tartozom a szociális osztályon nem túl szociális beállítottságú a szentem. De ma akkora mázlim volt, hogy mikor leadtam a papírokat, hogy Ő nem volt ott, hogy el sem tudom mondani komolyan feldobta a napomat, hogy nem találkoztam vele, pedig stresszeltem tőle, hogy találkoznom kell vele. A fogam lüktet még mindig, vagyis a helye lüktet, de igazából nem is ott fáj hanem a mellette lévő három, de majd szét megy a szám a fájdalomtól. Kinyitni alig bírom, hogy egyek így most adtam a nem létező fogyókúrámnak, éhes vagyok, fázom a sok jégtől az arcomon és mellesleg valóban kicsi is vagyok. Hihihi

 

4.-e kedd. Ma kivették a számból a varratokat, hát nem lett jobb az őszintét megmondva. Nagyon kellemetlen, hogy be van gyulladva a csonthártyám, de minden jóban van valami jó, a fogaim nem fájnak. Helyette igaz fáj a fülem, mert kisugároz oda, fáj a fejem annyira fáj a fülem, de közben pedig nincsen be és feldagadva az arcom, szóval lehet emberek közé menni. Fájdalomcsillapítókat automatikusan kapkodom, de a fül kisugárzó fájdalomra semmi sem elég. Egyszer elmúlik ez vígasztal... 

 

6.-a csütörtök. Nórit elvittem suliba és utána mentem Lilivel és Katával Dévény tornára. Annyira ügyesek, hogy el sem tudom mondani. Lili műtétje után csodát várunk a csajtól, de hogy a gipszes időszakot, hogyan fogjuk kibírni azt még nagyon nem, tudom. A Lili a legjobb fej kislányom, ha az történik, amit Ő szeretne, de a gipszet Ő nem fogja szeretni. A sínt is levette abban a pillanatban, amikor nem tetszett neki, nem is sokat cécózott levette és arrébb dobta. De a gipszet nem fogja tudni levenni és Ő mászni sem fog tudni, mint a Kata mert Ő neki a keze és a felső teste nem annyira erős, itt van a kutya elásva, de akkor is lesz Dévény torna és lesz ovi és lesz minden fejlesztés, mert akkor most tuti rá lehet gyúrni a felső testére és addig lehet az erősíteni. 

 

7.-e péntek. Ma reggel elvittem Nórit suliba, Lilinek és Katának ma nem volt ovija, mert nevelés nélküli nap volt, így ma együtt voltunk. Holnap ünnepeljük a csajok születésnapját a családdal és mivel Apa itthon maradt így együtt elmentünk a tortáért. Előtte kitakarítottunk, kimostam mindent majd csavarogtunk egy nagyot. A csajok élvezték, mert szeretnek kocsikázni nagyon, de melyik gyerek is nem szeret, szóval ez alól az enyémek sem kivételek. Miután haza értünk, vagyis beestünk bedobtam az ebédet a sütőbe, meg ebédeltünk és ma Nórinak is rövidebb napja volt a suliban így indultunk is a kisasszonyért. Aztán olyan édes volt rá lehetett venni, hogy tanuljunk meg és akkor a hétvégére már csak az olvasásgyakorlás marad, így ezen is túlestünk. Este jött a fodrász így most az egész család szép lett ismét és most lassan nyugovóra is térek, mert azt hiszem, álmos vagyok. Ja, hát majdnem elfelejtettem hívtak a TV-től, hogy a Joshi Bharat Másképpen beszélgetek, című műsorában szeretnék, ha szerepelnék. Elképesztően megtisztelő, hogy rám gondoltak és felhívtak, így ha Lili műtétjén túl leszünk és a kisasszony is jó fej lesz és el tudja viselni a gipszét, akkor, lesz velem egy stúdióbeszélgetés. Izgalmas, hogy tényleg van, aki erre kíváncsi, hogy nem teszek, mást csak a lányaimat nevelem, mint minden más szülő, aki szintén teszi a dolgát. De ne gondolja senki sem, hogy álszent vagyok, egy szónak is száz a vége nagyon megtisztelő és szuper érzés, hogy gondoltak rám.

 

8.-a szombat. Előre iszunk a medve bőrére, a családdal ma ünnepeljük a kisasszonyok 8. születésnapját, amit hétfőn töltenek be. Valószínű kicsit izgatottak, mert Nóri 6-kor jött fel hajnalban, hogy Ő nem álmos, majd vergődött egy kicsit az ágyunkban, de aztán lejöttünk. Lili és Kata is pillanatokon belül felkelt így most fent kukorékolnak, és lassan készülünk, mert szépen lassan a vendégek is befutnak. Befutottak a vendégek is és csuda jó kis ünneplés vette kezdetét, estig. 

 

10.-e hétfő. Igen kérem a csajok 8 évesek lettek... Ők öregszenek én meg közben fiatalodom csak mellettük. De komolyan, az ember olyan nagyon tud gyerek lenni a gyereke mellett, hogy nem veszi észre, hogy öregszik. A napocska is egész nap sütött, szóval olyan mosolygós nap volt, mintha minden csak a csajokat ünnepelte volna. Itthon annyira édesek voltak, olyan cukin játszottak együtt, hogy megint olyan rózsaszín volt az élet. Megvacsoráztam előttük, aztán a tálca valahogy nem a konyhába került, hanem le a földre (talán Kata akarta kivinni) na, mindegy lent volt a földön, erre a kisasszony gondolt egy nagyon felemelte a lábát  a feje felé és rátette a tálcát és egyensúlyozott... Nem biztos, hogy normálisak tudom, de annyira találékonyak, hogy hihetetlen, meg szegényeknek semmi játék nincsen itthon... Na ezt azért senki se higgye el!!! 

 

12.-e szerda. Lili tegnap este kétszer is hányt a tápszer után, de mivel rá etettem és utána nem hányta ki ezért úgy gondoltam, hogy nincsen semmi baj. 18.-án lesz egy ortopédia műtétje és így ezért sok vizsgálata volt Lilinek, ami mind negatív lett.  Reggel felkeltünk, megitattam és kb. fél óra múlva háton fekve sugárban hányta ki a tápszert. Így a negatív leletek miatt biztosak lettünk benne, hogy shunt gond. Lili lefürdetése és irány az idegsebészet. Gábor közben Nórit elvitte suliba, Katát oviba én meg az idegsebészetre. Ezt ugye kb. 1 perc alatt át gondolni, megszervezni és cselekedni, telefonálni, hogy megyünk beszélni az ügyeletes orvossal... CT lett a Lilinek, ami nem volt annyira rossz, utána volt vizsgálata is ahol megnézik, hogy hol áll a shunt, milyen víznyomáson. Mind a kettő el van állítódva, hogy mikor mitől senki sem tudja, mert Anya nem vitte a lányát kontrollra 2 éve. Kéne lennie egy olyan CT felvételnek, ami akkor készül, amikor a gyerek jól van. Most a doktornő állított mind a két shuntjén és haza engedett minket, hogy rendezzük a folyadékháztartását, nehogy egy kiszáradás miatt keveredjünk bajba. Így lefolyt neki 1/2 liter infúzió és este ivott is ami benne is maradt. Ilyen szépen kaotikusan telt a verseny utolsó 24 órája. Minden rosszban van valami jó, nem volt időm stresszelni magam, mert a Lili volt a legfontosabb, hogy mi van vele és, hogy jól legyen. Gondoltam, hogy nincsen annyira nagy baj, mert a kedve annyira jó volt, hogy a kórházban is majd kicsattant, nevetett, mutogatott, kedves volt, nem volt levert, kedvtelen. Azért volt izgalom ezerrel. 

 

13.-a csütörtök. Lili ma kihagyta a Dévény tornát. A shunt állítás óta eltelt 24 óra és a kisasszony nem hányt. Ma is kapott 1/2 liter infúziót és ma már krumplit is evett. Hála égnek minden benne maradt és ez nekünk nagyon szuper. Ez volt a nap izgalma az ALDI játék mellett. Lassan teltek nagyon az órák a percek, de végre eljött a 10 óra is és IGEN IGEN IGEN megnyertem a Családanya kategóriában az Aldi háziasszony játékot. Elmondani sem tudom, hogy mennyire boldog vagyok. Nagyon köszönöm a sok megosztást, segítséget, szavazatot mindenkinek! Ez nem ment volna egyedül 9429 ember szavazott rám. Megtisztelő nagyon komolyan. A Facebook-on annyi üzenetet és szépet kaptam, hogy csak győztem kapkodni a fejem és megköszönni mindenkinek, de komolyan elfáradtam és feladtam 16-kor és úgy gondoltam, hogy akkor én most Anyuka leszek. Anyuka, mert valószínű ez fogta meg az embereket, hogy valódi ember vagyok és nem egy kitalált figura és így most visszavedlettem egyszerű Anyukávál. Kimentem bicajozni a csajokkal ebben a gyönyörű időben. 

 

14.-e péntek. Ma Nórival a Tanulási képességet vizsgáló bizottságnál voltunk, hogy Nóri minden segítséget és támogatást meg tudjon kapni az iskolában, mert a 10-es számkör átlépése nehézséget okoz neki. Nem szeretnénk, hogy kudarcai legyenek az iskolában így ezt most tudjuk érte tenni. Eddig a legrosszabb jegye egyetlenegy 3-as volt a többi mind 4-es 5-ös. Ma is csodálatos idő volt így a Nóri bicajozott Lili és Kata pedig babakocsiban sétáltak. 

 

16.-a vasárnap. Ma olyan orkán erejű szél fújt, hogy csak győztük kapkodni a fejünket. A bevásárlókocsit elfújta a kezeim közül és mikor kipakoltam belőle akkor el is fújta. Mentem utána... Az eső is esett egy kicsit, de túléltük a mai napot. Lili holnap megy be a kórházba, most szedem össze, hogy Nóri, Kata ezek a cuccok, Lili meg azok a cuccok, de nagyon szuperül állok, már csak be kell pakolni a Lili cuccait a bőröndbe. Ma volt, (még egy pár órát van) a névnapom. Annyira jó volt, hogy a barátaim hívtak, írtak, akik fontosak felköszöntöttek. A csajok délután egy nagyot aludtak, gondolom ennek a buta időjárásnak köszönhetően, de ettől még ma is 20-kor lefeküdtek aludni, mert holnap reggel kelni kell. Az ovi és a suli nem viccel, ott teljesíteni kell, nem lehet fáradt a gyerek sereg.

 

17.-e hétfő. Lilit Apa bevitte a kórházba, felvették az adatokat és haza is jöhetett a kislány. Így a holnap műtét előtti napot még itthon töltötte. Hamar eltelt ez a nap ebben a szellemben, hogy szét kellett ismét a családnak szakadnia. 

 

18.-a kedd. Ma reggel 7-re kellett bemenni a kórházba és Lilit 10.kor vitték be a műtőbe. A térdhajlítóját vágta meg az orvos és a csípőjét is meg műtötte. A két lába végig gipszben van a pelenka vonaláig és a bokája felett pedig egy rúddal szét van feszítve és így nem lehet össze zárni. Gyakorlatilag egy A betűt formál a Lili lába gipszből. Ma nagyon sírdogált, biztosan fájt neki. Este mikor telefonáltam, hogy hogyan van a kislányom a nővérke éppen akkor volt bent nála és pocakra fordította és egész este aludt. Egy áldott jó gyerekem van. Illetve javítanám magam három áldott jó gyerekem van. 

 

19.-e szerda. Ma már 7-kor bent voltam a kislánynál és olyan édesen fogadott és olyan jó volt hallani, hogy nem csak Ő, hanem valóban mindenki aludt a szobában, mert a Lili nem sírt nem voltak fájdalmai. Volt reggeli vizit aztán ott mondták, hogy ma haza mehetünk és egy hónap múlva kell vissza menni gipsz levételre. Sajnos nem lehetett annyit nyújtani a térdén amennyit kellett volna, és így ékelésre sem kell vissza menni 4 hétig. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a kisasszony lábával. Jobb lett volna ha egy kicsit jobb híreket hallok. De van még kérdés a tarsolyunkban és ezzel egyidejűleg ötlet is. 

 

20.-a csütörtök. Ma volt az, hogy menni kellett Lilivel és Katával a Nóriért. Nem mondom, hogy nem gondolkodtam, hogy hogyan oldjam meg a dolgot, de egy anyának nincsen lehetetlen! Így most az van, hogy Lilit az első ülésre ültetem egy gyerek ülésbe, bekapcsolom, és az ülést megdöntöm, és előre húzom, a lábát pedig felteszem a műszerfalra. Keleti kényelem van így a kisasszonynak. De legalább tudunk utazni és nem kell stresszelnem, hogy hogyan fogom megoldani nap mint nap, a Nóriért menést.  

 

23.-a vasárnap. Még a péntekre visszautalva annyira lökött tudok lenni... Nóri ki akart menni, csodálatos idő volt és nem szerettem volna, ha Lili miatt Nóri nem mehet ki. Kimentünk a babakocsit ledöntöttem a Lilit bele csücsentettem és kint sétáltunk abban a csodaszép időben. Annyira jó volt és Lili is nagyon élvezte semmi baja nem volt azzal, hogy gipszes lábbal babakocsizott kint. Na de vissza a mai napra. A lányaim elképesztően sokat beszélnek, és amikor beszélnek és bárbeszédeket nyomnak mindig elgondolom, hogy én ezt most leírom és a blogon megírom, aztán ide ülök és... ez lesz belőle, hogy nem írom le, mert képes vagyok elfelejteni. Ma ismét Anya lánya program volt Nórival voltunk színházban édes kettesben. 

 

24.-e hétfő. Jaj de nagyon elromlott az idő, remélem, nem marad így sokáig, mert szeretem ha nem kell három lánykát agyig felöltöztetni. Lili továbbra is egy angyal, nagyon édesen tűri a gipszet és már nem csak ül, hanem szól is, hogy tegyük le a földre, mert ő húzni szeretné magát a kezével és haladni a többiekhez. Fókázik a kis drágám ezerrel, nagyon büszke vagyok rá, mert azt gondoltam, hogy Ő lesz az, aki bíz 4 hétig csak feküdni és sírni fog... Erre tessék, állandóan kellemesen csalódom a lányaimban. Kata egy állandóan cserfes csaj (nem is tudom honnan örökölte...) az oviban a múlt héten mondták, hogy milyen érdekes, hogy nem volt itt a Lili és a Kata nagyon sokat beszélt. Erre ma azzal fogadtak, hogy ma nem beszélt sokat, nem olyan volt mint a múlt héten. Nem is értem mi van, vele pedig szeret menni, szert ott lenni és mikor megyek értek akkor is füli érő szájjal jön felém. Ma Nórinak úszása volt így az usziba mentem érte, és olyan jól esett, hogy az egyik anyuka oda jött és gratulált és puszit is adott és mondta, hogy jó dolog, hogy hétköznapi emberek is bejuthatnak és nyerhetnek egy ilyen Aldi-s versenyen. 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 42
Heti: 147
Havi: 774
Össz.: 438 546

Látogatottság növelés
Oldal: 2014. március
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »