Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

6.-a csütörtök. Kata olyanokat tud mondani, hogy az eszem megáll tőle. Vigyor Állok a fürdőszobában és mosom a fogam, a kislányom a járás segítővel közlekedik, oda ér hozzám majd közli, hogy Anya útban vagy!, menj innen!!! Az eszem megáll nem csak a Nóri szemtelen, hanem már a Kata is... mi lesz itt még kérem. Lili az egyetlen aki mivel így ilyen sokat nem beszél ezért Ő nem oszt még ki minket, de ami késik remélem nem múlik. Holnap a suliban Nórinál farsang lesz. Lesz közös csoportos beöltözés, amiben a lányom nem vesz részt, mert nem akar törpe lenni, mert az fiús (hála égnek nem csak Ő nem akar törpe lenni) így Ő nem lesz törpe, csak egy csuda szép kis boszorka lesz a kisasszony. De előtte azért lesz egy klassz futásom, Nóri suliba, Lili oviba, majd Katával ortopédiai ellenőrzésre, onnan Katát viszem az oviba, Nórihoz megyek ott farsangozunk és onnan futunk Liliért és Katáért. Már szeretem a holnapi napot előre érzésem van. De azt hiszem inspirálnak a feladatok ha sok van és meg kell oldani. Az élet úgy szép ha zajlik. 

 

11.-e kedd. A pénteki napot megugrottam nagyon kis ügyesen, mindenhol helyt álltam és oda értem időben mindenhova. A hétvégén voltak nálunk a barátaink, akikkel nagyon jó volt, hogy végre össze hoztuk a találkozót, mert a gyerekeink is nagyon jól elvannak és játszanak szépen és mi felnőttek is jól érezzük magunkat együtt. Mostanában annyi minden nem történik velünk éljük a normális kis életünket, a magunk zűrös normális életét. Ja a mai napi telefonálásom igen vicces volt leírom, mert komolyan nem tudom, hogy ilyenkor valaki csak lökött vagy tényleg ennyire nem gondolkodnak az emberek. Szóval az úgy volt, hogy volt időpontom két hete a szájsebészetre, de le kellett mondanom és le is mondtam, nem csak úgy egyszerűen nem mentem el. Erre ma hívom a szájsebészetet, hogy akkor kérek egy új időpontot, de azonnal modnom is, hogy volt időpontom, de sajnos le kellett mondanom. Megkukkolja, látja, erre mondja, hogy akkor mielőtt ad időpontot azelőtt fáradjak be, hogy akkor megnézzék mit is kell csinálni vagy mi van valóban a számban... Döbbenten csendben maradok majd bűbájosan mondom, hogyha nem annyira nagy baj, akkor nem mennék be, mert ugye két hét alatt semmi olyan nem történt ami miatt meg tudnám úszni a szájsebészetet. A hölgy is csendben marad, látom lelki szemeim előtt, hogy Ő most nagyon gondolkodik, hogy akkor valóban lehet, hogy igaza van. Mégegyszer megpróbál be invitálni de én továbbra is hajhatatlan vagyok és láss csodát kaptam időpontot. Szóval két hét múlva szájsebészet nekem a csajokkal egyedül, de nekem meg nekik már rutin, mert tegnap is fogászaton voltam velük, mert Apa nem ért oda és ő

A napjaim abszolút az Aldi verseny körül zajlanak, főleg, hogy a csajok iskolában, oviban vannak, így oda tudom magam rakni és gondolkodni, hogy hol lehet megosztani és szavazásra bírni az embereket. Ma azért beugrott egy kis ügyintézés a Polgármesteri hivatalban, de mindenen túl vagyok. Komolyan mondom, engem inspirál, ha minél több a feladat, mert akkor nincsen időm gondolkodni és hamar eltelik a nap, mert feszített a tempó.   

A napjaim abszolút az Aldi verseny körül zajlanak, főleg, hogy a csajok iskolában, oviban vannak, így oda tudom magam rakni és gondolkodni, hogy hol lehet megosztani és szavazásra bírni az embereket. Ma azért beugrott egy kis ügyintézés a Polgármesteri hivatalban, de mindenen túl vagyok. Komolyan mondom, engem inspirál, ha minél több a feladat, mert akkor nincsen időm gondolkodni és hamar eltelik a nap, mert feszített a tempó.   

k olyan édesen elvannak mindenhol. Akkor most jöjjön kép a lányokról, mert jó régen nem tettem fel: otp_kartya_kep.jpg

 

13.-a szerda. Lilinek és Katának az oviban pénteken lesz a farsang és ott egy kérdőívet kaptunk, hogy szeretnénk-e részt venni rajta, mert úgy csinálják. Rajtam kívűl nem akart ott lenni senki sem... Értem én ezt??? A gyerekek olyan hamar felnőnek és akkor már késő lesz jelen lenni az életükben, mert nem fogják akarni, annyira kevés ideig gyerekek, hogy hihetetlen. Szóval mások miatt lemaradok a lányok életében egy jó dologról és nem csak én, hanem a Nóri is, mert akkor ha nem megy Anya akkor Nóri sem megy oda farsangolni, pedig Ő is ott szokott lenni. 

 

14.-e péntek. Ma Amerikában Valentin nap van, nálunk pedig Bálint nap. Ki hogy ünnepli és egyáltalán ünnepli-e nem tudom nekem vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. Mi egész évben megpróbáljuk egymást szeretni már 16 éve. Remélem más is így van ezzel! Mi most ebben az évben ennek apropójaként moziba mentünk. Mivel a barátnőm sminkesnek tanul és én voltam a mai próbájának az alanya ezért azt gondoltam, hogy akkor ma mi azzal ünnepeljük meg a Valentin napot, hogy elmegyünk moziba, ha már rajtam valami szép is van, ne vesszen, kárba lássa más is. Megnéztük a "Megdönteni Hajnal Tímeát" című magyar filmet, ami nagyon jó volt, igazi mai film. Sőt ami jó volt még pluszban jó volt, hogy abszolút a mi korosztályunkról szól a film, aki teheti és van, kedve hozzá nézze meg, mert felidézheti egy kicsit a gyerek korát. Lilinél és Katánál megvolt a farsang, Lili boszorka lett Nóri jelmezében Kata pedig egy sellő hercegnő lett. Jól érezték magukat a csajok, táncoltak az óvónőkkel és sorversenyt játszottak. Én láttam már képeket és videót is, szerintem, ha viszek valami adathordozót, akkor a lányok másolnak nekem is és teszek fel farsangi képeket is. 

 

15.-e szombat. Nem csak nekem volt hétfőn fogászat, hanem Gábornak is, de szegény nem úszta meg annyival, amennyivel én. Ki kellett neki vésni a fogát, de az én hős férjem tűrte, hétfőn még nem fájt neki, mert kapott injekciót, majd péntekig egyre jobban és fokozatosabban kezdett el neki fájni. Kinek, ha nem neki gyulladt be a foga sajnos. Most antibiotikumot kell szedni, de remélem, hogy mai éjszakát végre át fogja tudni aludni. Apa az én hősöm, még így is egész héten dolgozott és a egész hétvégén megy dolgozni így mi csajok egyedül vagyunk itthon. Ma a délután alvás úgy történt, hogy a nagyszobában kinyitottam a kanapét és ki merre látott ott aludt el. Nem tudom ebben a csodálatos ragyogó napsütéses időben miért voltak a csajok ennyire fáradtak, de aludtak két órát. Aztán miután felkeltek Nóri mondta, hogy menjünk bicajozni, de kinyitottam az ajtót és nagyon hamar magától rájött, hogy ez a napsütés csak innen ilyen szép bicajozni hideg van még sajnos, pedig jó lenne megint menni, sportolni. 

Egy kis kitérő, MARIANN NAGYON KÖSZÖNÖM, hogy eszedbe jutottunk és az osztálytársaimnak és a tanáraimnak és köszönöm a lehetőséget. Nagyon jó emberek vagytok!!! Mariann megígérem, hogy megpróbálok jobban oda figyelni a helyes írásra, de néha amikor sietek a csajok mellett a betű cseréket sem veszem észre.

 

17.-e hétfő. Miután összeszedtem a lányokat az oviból, az uszodából, beugrottunk a fogorvoshoz megmutatni Kata fogát, mert kiesett a tömése. Az úgy van, kérem, hogyha meghallják, hogy a gyereked fogyatékos, akkor rögtön a Szentkirályi utcába irányítanak, hogy ott a fogászat és csakis altatásban végzik. Na de az ember saját gyereke más ugyebár, de az enyém meg tényleg. Hihihi, Szóval tényleg más Ő a Kata Ő fogta magát beült (helyesebben feküdt, folyt a fogorvosi székbe, kinyitotta a száját a doktornő betömte a fogát és készen volt. Jó ez így leírva nem volt sok id, de a valóságban sem. Amikor a doktornő kiszállt a szájából akkor annyiszor megkérdezte, hogy kész, mondta neki, hogy nem és ezzel megint kinyitotta a száját megvárta, hogy elkészüljön a tömése és készen voltunk. Ez a művelet kb. 10 percig tartott, de az a szuper, hogy doktornő vette a fáradtságot és elhitte, hogy a lányom ezt tűrni fogja, sőt nem is mondta, hogy menjünk bárhova is. Most egy fogszabályzós orvost kéne találni, aki szintén elhiszi, hogy nem kell altatni és lesz valószínű fogszabályzója a csajnak, mert a cumizás miatt nagyon csúnya a fogsora, ahogy áll, olyan cumis, de a fogai pedig nagyon szépek. Igaz nem vagyok arról meggyőzve, hogy nekünk most kell tejfogakra fogszabályozni, de legyen, elmegyek és megmutatom valakinek, aki ért hozzá. 

 

18.-a kedd. Ma Dévény tornán voltunk, Lili természetesen egy hang nélkül végig csinálta, na jó nem egy hang nélkül, de Ő nem hisztizik, mint Kata. Úristen Ő egy igazi hiszti gép, kb. mindenért képes hisztizni, ha dolgoznia kell, ha fáj, ha nem Ő hisztizik. De ekkor jön az Anyai szigor, és ha már kellő képen nem hallom a hangom és szétmegy a fejem akkor kiabálok vele és a Kata átmegy egy bűbájba aki még beszélget is az emberrel miközben tornázik. Hihetetlen, hogy a hisztihez mindegy, hogy egészséges vagy fogyatékos az ember gyereke remekül megy neki. 

 

19.-e szerda. Ma elvittem a csajokat suliba, oviba és onnan rohantam vérvételre, 5 kémcsővel vettek le vért tőlem, egy igazi kis hős voltam. Délután mentem a csajokért és megállított a rendőr. Nem tudom ki, hogy van vele, de amikor friss volt a jogsim (20 évvel ezelőtt) mindig nagyon szerettem volna, ha megállít a rendőr, hogy megmutathassam neki a papírjaimat. De akkor soha sem volt rá kíváncsi... Most meg, ha véletlenül megállít, akkor gyomor idegem van, hogy jaj, mi lesz tuti talál bajt. De nem talált semmit sem, de egy kicsit vicces volt a dolog lehet, hogy leírva nem annyira fog ez átjönni, de azért leírom. Szóval megállított és kérte az úti okmányaimat és a kocsi papírjait. Miközben kotortam a táskámban láttam, hogy bekukkol hátra, mondom neki, hogy nincsenek itt. Erre mondja, hogy ez baj. Kérdezem, hogy ez miért baj csak most megyek a lányokért. Neki és nekem is akkor esett le, hogy Ő a papírjaimra gondolt én meg  a lányokra. Megkérdezte, hogy sietek-e mondtam, hogy igen és vissza is adott mindent és mehettem is. Illetve felhívta a figyelmemet, hogy le fog járni a jogsim 4 hónap múlva. Köszönöm rendőr bácsi, mert kb. pont soha sem néztem volna meg, hogy mikor is járna le a jogsim. 

 

20.-a csütörtök. Akkor a mai nap szóljon a kérésről. Nagy fába vágtam a fejszémet és jelentkeztem az Aldi egyik háziasszonyának. A Családanya kategóriába bekerültem a 3 döntős közé 37878 ember körül, így most nagyon sok segítségre és szavazatra van szükségem. 3 hétig tart a verseny és hetente egyszer lehet szavazni, ha nem nagy kérés aki teheti nyomjon rám egy szavazatot a: http://haziasszonyok.aldi.hu/profil/bereczne_bogos_henriette csak kimásolni lehet és úgy szavazni. Köszönöm Ahhoz, hogy a rám leadott szavazat érvényes legyen szavazni kell a többi kategóriában is. 

 

23.-a vasárnap. Izgalmas napok vannak mögöttem és még izgalmasabbak lesznek elöttem... Ez az Aldi-s verseny nagyon szuper, hogy ennyi ember segít, és ennyi ember gondolkodik velem... Ma csak hajnalban sikerült el aludni, mert a remek tv műsorok miatt egy valamire való film szombaton is csak 23.30-kor kezdődik. A reklámok miatt a másfél órás film több mint két órásra szokott sikeredni. De gondoltam megnézzük a csajok úgyis édi bédik és aludni fognak... Hahaha meg, ahogy ezt Henike elképzelte, fel kellett kelnem, mert annyira eldugult az orrom, hogy nem kaptam levegőt, ezt a pár pillanatot Nóri kihasználta és már jött is 6.18 perckor. Most még csak 11 óra van, de 3 gyerek 3 szor megetetve, az ebéd készen van 3 adag ruha mosása teregetése készen van, én romokban heverek, mert hajat kéne mosni, de ők pancsiznak, ja, igen a körmük is la van vágva. Egy komplett nap munkáján túl vagyok és a napnak nagyon nincsen még vége. Ja, mondtam, hogy kint van a fényképem az Aldiban? Nem nem mondtam tudom, de akkor most pótlom, kint van a fényképem az Aldiban. 

 

24.-e hétfő A napjaim abszolút az Aldi verseny körül zajlanak, főleg, hogy a csajok iskolában, oviban vannak, így oda tudom magam rakni és gondolkodni, hogy hol lehet megosztani és szavazásra bírni az embereket. Ma azért beugrott egy kis ügyintézés a Polgármesteri hivatalban, de mindenen túl vagyok. Komolyan mondom, engem inspirál, ha minél több a feladat, mert akkor nincsen időm gondolkodni és hamar eltelik a nap, mert feszített a tempó.   

 

25.-e kedd. A bátorság és én jóban vagyunk. Ki kellett műteni a bölcsesség fogamat... Természetesen csak akkor volt időpont, amikor egyedül vagyok a lányokkal, na de mit nekem mindent elbírok nem, egy Anya mindent elbír. Így a csajokkal jelentem meg a szájsebészeten. Ahogy beültem a székbe (még csak az injekcióra) hívott a Gábor, hogy ott van 20 perc múlva. Hála égnek, így a műtétre már egyedül mentem vissza, mert Apa volt addig a csajokkal. Kiműtötték, de estére olyan buci lett a fejem, hogy elmondani sem tudom. Túléltük a mai napot. Egy fog mínuszban vagyok, de így legalább nem fogja nyomni a fogsoromat és rendben lesz minden a többivel is.

 

26.-a Hahaha azért a mai nap nem annyira vicces, gyakorlatilag kb. csak fájdalom csillapítókon élek, ettől kicsit folyamatosan álmos vagyok, de mivel a csajok oviban vannak így ezt most meg is tehetem, hogy egyik kanapéról a másikra esem össze és alszom el.

 

27.-e csütörtök. Dévény torna után mentünk az ortopédiára Lilivel, mert kattog a csípője. Lett róla röntgen és sajnos azt mutatta, hogy nem egészen van úgy minden, mint ahogy lennie kell. A műtétet tudjuk húzni, de nem tudjuk megúszni, mivel a mozgásfejlődésben ez fontos így nem is húzzuk a dolgot sokáig. A doktor bácsinál van üresedés így két héten belül megműti a kisasszonyt. Szép lesz, mindkét láb teljes egészében gipszben, előre kiver a víz, mert Lili az ilyet nem annyira bírja, mint a Kata. De mindegy én egy szívtelen dög vagyok, mert úgy fogom fel, hogy ez szuper kell a lánynak, hogy járni tudjon.

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 50
Heti: 206
Havi: 1 344
Össz.: 437 676

Látogatottság növelés
Oldal: 2014. február
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »