Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

5.-e vasárnap. A múlt hét hétvégi akciója óta megint rájöttem arra, hogy a csajok nagyon jól össze vannak rakva. Stramm kisasszony az összes. Igaz amikor megtörtént a baj akkor nem hittem ezt konkrétan csak azóta jöttem rá. Az ember mindig csak utána kezd el gondolkodni a dolgokon. Ma reggel töltöttem a lányok medencéjébe vizet és hiába volt fülledt meleg és én hiába voltam okos és töltöttem kevés vizet, hogy felmelegedjen nem sikerült felmelegedni délutánra sem, aztán mire esetleg kidugtuk volna a fejecskénket lassan itt a rossz idő... Ki hiszi el, hogy lesz holnap 40 fok is akár?, mert én egyenlőre nem.


8.-a szerda. Ma itthon ülős unalmas olimpia nézésnek indult a nap. Aztán lett belőle szanaszét izgulós eredményekben gazdag tv nézés. A csajok közben aludtak egyet majd elindultunk vásárolni. Itt van az ősz itt van újra és a lányok nem kicsit nőttek. Szerettem volna venni farmert nem volt, szerettem volna venni pulóvert nem volt... Viszont volt helyette benti ovis szandál jó olcsón így a szezon végén. Ennek nem kicsit örültem. Majd felmentünk a nagyszülőkhöz és sikerült 19.45-re haza érni. Így telnek nálunk az unalmas napok. Nevetés


9.-e csütörtök. Ma délelött jó sok mindent csináltunk. A lányok jó fejek voltak és játszottak azért képes voltam 3 adag ruhát kimosni és leszedni, mert annyira meleg volt, majd felporszívózni és felmosni, közben megint egy két-három izgalmas kajak csata, ami szintén eredményes volt, aztán itt is volt az ebéd. Csajok lefeküdtek és miután felkeltek a tegnap vásárolt harisnyákat vissza vittük, mert természetesen nem voltak jók... Majd egy kis vásárlás, dinnye evés itthon vacsi csinálás és a tiszta lakásban bomba robbant. Holnap folyt. köv. és kezdhetem előről az egészet. Olyan finomat csináltam (még ezt sose csináltam így) ezért megosztom itt a nagyközönséggel. Szóval csirke mellett csak megsóztam majd lisztes pirospaprikában megforgattam és kb. semmi olajon kisütöttem. Sajtmártást csináltam hozzá és a lányok ették mint kacsa a nokedlit. Eddig csak hallal volt ez a "panír" de a csirkén is megállja a helyét nem kicsit. Tessék mindenkinek kipróbálni, sok sikert hozzá. Nevetés


10.-e péntek. Nem nagyon volt kedvem felkelni, mert annyira, de annyira fáj a fejem, hogy csuda. De azért hallottam, hogy Lilike felkelt és nem a mi hálószobánk felé hanem a nagyszobába vette az irányt. Na mondom mgamaban majd meglátja, hogy nem vagyunk ott és vissza jön... Na nem jött vissza a drága, hanem leült a kanapéra, bekapcsolta a tv-ét és nézte... TV kapcsolás és nézésNevetésNevetésNevetés rém édes volt a csaj és olyan igazi egészséges gyerek aki egy tönemény, mert hagyja a szüleit és a testvéreit aludni, de Ő nem alszik kijön és elfoglalja magát. Ugye, hogy az élet nem is rossz és nem is neház annyira, ha nincsen baj? Mondom én mindenkinek. Arra gondoltam, hogy az életünk olyan, mint a visa reklám:

Dévény torna: nagyon drága

Oviba menni: őrült drága

Lovagolni menni: nincsen pénz

Úszni menni: nincsen pénz

Lányokkal lenni, szeretetet kapni, elnézni őket, hogy milyenek, élvezni a velük töltött perceket: MEGFIZETHETETLEN minden másra ott a bankkártya és vagy van vagy nincs rajta pénz, de ezekért a pillantokért érdemes élni. Sose cserélnek senkivel sem jó, hogy ők az én kislányaim. Ma délutáni pihenés után elmentünk egy kalandparkba ahol is találkoztunk ismerőseinkkel és az Ő kislányukkal másztak a lányok. Lányok innen és onnan is egy-egy lány. Nevetés Ideális idő volt ehhez és jól éreztük magunkat. Azt reméltem, hogy elfárad a Nóri a mászás után, de amennyire ott előadta, hogy Ő fáradt na azért itthon nem volt annyira fáradt. Lehet, hogy a fürdés segített felélénkülni neki? Kacsintás Jó kis nap volt és holnap is folytatódik majd.


11.-e szombat Olyan szépen indult a nap na mondom nem lesz igaza az időjárás jóslóknak és hihihi-hahaha meleg lesz ma. Na aztán miután bevásároltunk már nem nevettem ennyire, mert valóban kezdett rossz idő lenni. Mikor éppen neki akartam kezdeni a bogrács főzésnek természetesen elkezdett az esső is esi. Nem esett sokat így mégsem dőlt dugába a parti. Jöttek vendégek és olyan jól éreztük magunkat, hogy csuda. Az összes gyerek (szám szerint 5) édesen elvoltak tudtunk inni, enni beszélgetni. Gyermekeim annyit ettek a levesből, hogy már komolyan azt hittem, hogy lassan kidurrannak. De nem megmaradtak. Na ja és gondoltuk nagy vagányan, hogy akkor tessék Lili egyél egyedül, mert te aztt is tudsz. Össze törtem neki a zöldségeket egy villával egy kis lé hozzá és kanál a kezébe... Na ezt az égést, képes volt még a hajára is kenni a kaját és nemhogy kanállal evett volna hanem képes volt kézzel a szájába tenni a kaját. Ha pedig nem tetszett neki ahogy állt a kaja akkor utána igazított. Kata pedig egyfolytában az asztal körül nyüzsgött és állandóan evett evett evett. Ha rászólt az ember akkor közölte, hogy NA és röhögött és csinálta tovább a "koldulását". Szóval jó kis nap volt ez is és a lányok nem nagyon égettek csak egy kicsit, de ez már bele fér a mi életünkbe. Nevetés


13.-a hétfő Ma egy kis vonatozás volt a program. Utoljára 3 éve voltunk és gondoltuk, hogy most tökéletes az idő ehhez és elmentünk. Jöttek velünk a barátaink is ahol szintén van egy sérült kislány. Mindenki nagyon jól érezte magát és nagyon jól viselkedtek a gyerekek. Kivétel Lilit aki addig örült marhára még állt a vonat és lehetett integetni, de mikor elindult akkor nem annyira örült ennek, ezt egy kisebb hisztivel a tudtunkra is adta. De megnyugtatható volt a kishölgy aztán vissza felé bele ültettük Emma babakocsijába és ott tökéletesen el volt így az oda felé vezető utat el is felejtette az ember. Haza jöttünk aztán pihike volt. Majd csajok kimentek a kertbe Apukájukkal és én gyorsan össze dobtam egy kelt tésztát amiből pizza készült. Mondanom sem kell, hogy így a fogyásomból nem lesz semmi sem, mert a kelt tészta ezer és ezer formában nagy sláger nálunk, ripsz ropsz össze keverem 1/2 órát áll és jöhet az éppen kitalált felhasználás. Azért a sok jó közepette a háztartási gépeink szana szét szórakoztatnak minket. A sütőm hőlégkeveréses volt más nem kever... A mikrónk egyik pillanatról a másikra puff nem melegít. Szuper ám itt két cumiból evős gyerekkel mikró nélkül... Két redőnyünknek a felhúzója felmondta a szolgálatot és nem lehetett felhúzni a redőnyt. Redőnyös bácsi kijött már és megcsinálta, a kisgépezrvízes pedig holnap jön ki. Marhára bírnám ha itt meg tudná csinálni, mert ha elviszi akkor nem is tudom mikor kerül vissza és mennyibe fog fájni ez az egész dolog. Ja és az autómból is fogy el az ojal miért azt ne kérdezze senki sem, de azt  is utána kéne tölteni mielött beáll a motor és kuka lesz az autócska. Szegény embert az... ÁÁÁ ez a közmondás ránk nem igaz, mert szuper napunk volt és jól éreztük magunkat. Azért kínomban röhögök ám ezeken, hogy miért egyszerre???


15.-e szerda Írtam, hogy a baj állandóan egyszerre jön. Na ja kezdődött a leszakadt a redőny dologgal az életünk... Aztán jött a tönkre ment a mikró., majd a sütőm és tulajdonképpen a mosogatógépem is csak egy programot ismer fel, de azt már nem mutattam meg a szerelőnek. Szóval ma vissza kaptam a mikróm (csak halkan jegyzem meg nagyon nehéz nélküle élni) csili vil működik, de a sütőm még nincsen sehol sem. Mikor kapom vissza nem is tudom, de nem látom, hogy a héten még vissza hozza a pasi. Nagytakarítottunk itthon a csajokkal. Tüneményesen elvoltak a szemét kupac közepén, mert szekrényeket csoportosítottunk át, és sehol sem tartunk. Mindenki gyűjtögető életmódot él vagy csak én vagyok ilyen? Mindig mindent elrakok, bedobozolom, hogy ez még jó lesz erre, arra és ha kell természetesen eszembe sem jut többet, hogy hova lett rakva, sőt eszembe sem jut, hogy van ilyen. Most, hogy írom a dolokat rá kell jönnöm, hogy valóban mániákus gyújtögető és ragaszkodó típus vagyok a tárgyakhoz is. Ma is kint ugráltak a csajok a tranbulinban olyan édesek voltak. Az úgy kezdődött, hogy kint rajtoltak a kövöm, majd a Nóri mondta, hogy menjenek ugrálni és a két nővére természetesn vakon követte a kicsit, mert Ő a Nóri mondta. Bezzeg mondtuk volna mi, hogy menjetek ugrálni na biztosan nem ez lett volna belőlle. De aztán legalább egy órán keresztűl bent voltak és játszottak. Hangos kacagás és beszélgetés hallatszott be onnan. Én kimentem kukkolni őket, és titokban filmezni és el sem tudom mondani, hogy ilyenkor mikor olyan "normális" életet élünk én milyen boldog vagyok. Csak kint ülök (titokban) és nézem ezt a három kis csodát akik olyan mélyről indultak és olyan magasan tartanak, hogy csuda.


17.-e péntek Ma hajókázni voltunk, átmentünk a Margitszigetre és végig jártuk a látnivalókat. Játszótereztünk, megnéztük a kis állatkertet, és a halastavat. Itt ott meg meg álltunk piknikelni és vissza is hajóval jöttünk. Olyan jó kis programokat csináltunk a szabi alatt, hogy ennél jobbat nem is lehetett volna.


20.-a hétfő Ma olyan meleg volt, hogy nem nagyon bírtuk az orrunkat sem kidugni a lakásból és a lányok is olyan kókadtak voltak, mint az őszi légy. Délután aludtak is egy akkora nagyot, hogy régen volt ilyen nagy alvás. Délután viszont mikor végre árnyék is volt a kerben és kimentünk volt nagy  mulatozás. Trambulin kihasználása Kata és az én részemről, Nóri mindent csinált, Lili a hinta ágyba vetette bele magát és onnan rötyörészett rajtunk. Holnaptól kánikula ezerrel és az utolsó nyári hétvége kihasználása lesz ami már dolgos hétköznapokkal fognak telni.


21.-e kedd. Ma már vissza tért az élet a dolgoz hétköznapok kerékvásásába. Volt Dévény torna és vásárlás. Nem találták még fel az olan hűtőt, hogy az ember kigondolja és benne terem amit szeretne. Nálunk nincsen ilyen és amikor elmegyek vásárolni sajna nem csak az jön bele a kosaramba amit szeretnék hanem állandóan minden akciós cuccot is a sor  elejére tesznek nagy rafináltan és akkor én észre veszem. Mint mindenki más, mivel ez a céljuk az üzleteknek és jól el is tudják érni. Vigyor


22.-e szerda. Ma ahogy az időjárást nézem általános meleg lesz. A medence fel van töltve és fújva is,  már csak a megfelelő időt várja, hogy bele vessék a lányuk magukat. Na ezen is túl vagyunk megvolt a fürdés, pancsi. Igaz nem akkora örömmel mint lenni szokott, de be is borult az idő, vagy kevés vizet töltöttem. Nem tudom, de nem álltak megfelelően a csillagok az ideális vizezéshez. Aztán Kata is nyűgike volt és olyan melege volt, hogy 37,1 lett a hője. Nem vagyok nagy para Anya, de mivel a lányka epilepsziás és ez lűz hatására is elő jöhet gondoltuk, hogy nyomunk neki egy kúpot, hogy ha bármi is kezdődik akkor ne legyen lázas. De ez nem csak a hő hatására történt ez a kúp adásának döntése hanem olyan kis lagymatag és nyűgös és rosszkedvű és nagyon fáradt volt a lány. Egy szóval az általános állapota döntött afelett, hogy nehogy baj legyen. Megmagyaráztam kellőképpen? Kacsintás Nem is értem miért, de maradjon.


23.-a csütörtök. Voltunk Dévény tornán. Nem tudom, hogy kezdejek-e el elkeseredni vagy elég ha falnak megyek? Éva azt mondta, hogy Lili elöbb fog járni mint a Kata és ha Kata lába így marad akkor segédeszközzel sem biztos, hogy fog járni. Szóval kéne neki még egy ortopédia műtét mivel az előző az egyik lábán nem annyira sikerült jól, sokat javított a dolgon, de továbbra is befelé áll a lába és nem is teszi le szépen. De most strucc politikát folytatok és reménykedem. Kb. még két hétig aztán minden vissza tér a rendes kerékvágásba és beindul az ovi és az orvosok is vissza jönnek a szabiról és akkor keresünk egy másik ortopédorvost.


25.-e szombat. Lementünk a Balatonra ebben az évben a mai nap kétszer elösször és utoljára... Elösször, mert így jött össze utoljára pedig azért, mert biztosan nem lesz többet pancsizásra alkalmas idő. Nagyon szuper napot töltöttünk el a barátainkkal, ők ott nyaraltak és mi hozzájuk ugrottunk le egy hosszú napra. Lefelé istenes volt megúsztuk minden nemű forgalom nélkül, de vissza felé egy picit szívtunk a pályán, mert volt, hogy max. kettes sebességfokozattal haladtunk. Na de a lényeg az volt, hogy ilyen fantasztikusan ici-picinek még nem láttam a Balatont. Lilit és Katát is biztonsággal be lehetett tenni a vízbe és gázoltak, kúsztak, másztak és haladtak a nekik is bokáig érő vízben. Kata annyira pancsizott, hogy két óra aktív vízben levés után is mondta, hogy Ő még marad és pancsizik. Sírt, hogy Ő nem akar még kijönni a vízből, a szívünk szakadt meg, de enni kellett menni. Aztán fagyiztunk egyet és 19.45-kor még vissza mentek a csajok a vízbe mind a négyen. Igen négyen, mert Nóri kis barátnője is pancsizott egyett még az Ő testvére elaludt. Aztán gyors törölközés és öltözés és indulás volt haza. Nagyon szép befejezése volt a nyárnak, olyan emberekkel voltunk akikkel jól érezzük magunkat és a lányok is és az idő is nekünk kedvezett.


26.-a vasárnap. Ma gondoltunk egy merészet és ebben a szeles időben gyorsan bográcsoltunk egy jót a barátainkkal. Jól sikerült a kaja és az idő is kegyes volt velünk, csak a nap végére romlott el. Igaz napközben folyamatosan hideg lett és a gyerekekre folyamatosan kerültek fel a ruhák, de ez senkit sem zavart, mert olyan jól éreztük magunkat. Aktív hétvégénk volt csupa olyan emberrel akikkel szeretünk lenni. 


27.-e hétfő. Ma olyan szeles az idő hogy nagyon komolyan félek Katának nehogy legyen bármi nemű görcse is. De erről többet nem is gondolkodom, mert nem lesz semmi baj, mert jól be van állítva a gyógyszere és ha sokat rugózom egy témán akkor az elöbb vagy utóbb bejön. Ma beszéltem a lányok fejlesztőivel Eszter biztosan marad (konduktor) a másik hölgynek pedig attól függ hogy az iskolájából elengedik-e. Szóval most így állunk. Ezen a héten jó sok minden képlékeny még... De ami még szuper, hogy Nóri szerdánként Lilivel és Katával fog járni az oviba, mert ott Ő is fog iskolai előkészítő foglalkozása járni. Nórinak nagyon meg lesz nyomva ez az utolsó éve, hogy jól induljunk a suliba.


28.-a kedd. Kezdem a legnagyobb büszkeséggel Nórit felvették a Zene oviba. Ez nem külön ovi, hanem ovi utáni zenei képzés, de ez a neve. Ez azért fontos mert olyan iskolába szeretnénk hogy menjen ami körzeten kívüli és csak akkor van esélye felvételt nyerni ha van zenei előképzettsége. Nem is tudom most mi lesz ebben az évben Nórival, nagyon össze kell egyeztetni az óráit a lánynak. 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 39
Heti: 150
Havi: 777
Össz.: 438 549

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. augusztus
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »