Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

 

10.-e szerda. Ha az ember fáradt, ezt a címet adnám ennek az írásnak ha lenne címe, de nincsen, ezért csak bekerült ez az értelmes mondat. Hihihi

NevetésNevetésNevetés Múlt héten egyedül voltam a lányokkal, ez nem újság az újság az benne, hogy éjjel is ami nem esett jól, de nem volt más választás. Kocsival haza jöttünk leállítom az autót és 24 óra múlva ülök bele, hogy na akkor indulunk. Lányok kocsiba, időre megyünk természetesen.  Indulnánk, de a kocsi nem megy indítom nem indul, indítom megint, mert nem hiszem el, hogy nem indul de nem indul továbbra sem. Na hála égnek a szomszéd kint van erkélyén aki felajánlja, hogy bebikáz. Hölgy Ő is és én is, ja és mindketten állandóan bikázunk. Kacsintás Felhív férj, elmondja hol a kábel (hála égnek a kábel szőke nőknek van kitalálva) minden le van írva lépésről lépésre mit hova kell tenni mikor melyik kocsit kell indítani szóval minden. Sikerül az autó indul. De a mai napon uszkve 55km-re a lakástól az autó nem indul. Ciki vagy nem éppen jön egy idegen autó akihez oda rohanok és megkérem, hogy az én autómra a kábeleket már rácsíptettem, de szeretném ha bebikázna. Sikerült ez is haza érek a lányokkal, de közben ezer telefont elintézni, hogy akkor mekkora aksi van a kocsiban pluszos vagy mínuszos mekkora a mit tudom és amperszáma? Szóval csupa nőies dologgal foglalkozni és vezetni. Sikerült itthon végre, farral beállni, hogyha holnap gáz akkor Apa tudjon segíteni és ne kelljen a kocsit kitolni és egyéb ilyen édes dolgok és akkor természetesen holnap ismét csajok program megyünk a szervizbe. Na és akkor itt lép életbe az első mondat, hogy fáradt lettem agyilag. Kezdem az utolsó itatást, hozom a Kata epilepsziás gyógyszerét és cumisüvegét és felveszem a Lilit és beadom neki a Kata negyed gyógyszerét. Még azért időben észre vettem ezért gyorsan leteszem kínomban röhögök, de azért felhívom a kórházat és az egészségügyes barátnőt, hogy lehet-e belőle baj. Nem lehet, mert ennyi nyugtató van a hányás csillapító kúpban is. Megnyugszom, de közben mégsem, rosszul leszek ki kell mennem a levegőre. A gyereknek semmi baj röhög kúszik, mászik, feláll, működik egyszóval. Szóval megyek aludni... Még egy ilyen tévedés nem fér bele az értékrendembe. De azért még egy kép az én jó gyerekeimről. Nevetésp8100496.jpg

 14.-e vasárnap. Kitaláltam, hogy meghívom kis családjainkat egy bogrács partyra. Soha sem főztem bográcsban még, de egyszer el kell kezdeni. Elmondhatatlanul jól sikerült életem első és nem utolsó bográcsgulyása. Lányok nagyon jól érezték magukat és mivel kint voltunk nagyon sok helyük volt a járó eszközeiket használni és élvezni.

 

15.-e hétfő. Ma sikerült magunkhoz képest kicit későn kelni. A gyógytornász meg is érkezett miközben a Katát etettem, de szuper, hogy ennyi gyerek van így volt manó akivel tudott dolgozni. Kicsit nyugis az élet és jut idő szuper dolgokra, ezért bocsánat, hogy kevesebbet írok. De egy szép fotót hagy osszak meg mindenkivel www.ribizlifoto.hu munkája.

 mix1c.jpg

 

18.-a csütörtök. Még hétfőn kitaláltuk, hogy kifestjük a lányok szobáját 3 fal festve lesz 1 tapétás. De ha már festünk akkor az legyen olyan amilyet nagyon szeretnénk, csajos színes nem olyan baba lányos, de lányos. Na senki se képzelje, hogy ezt kitalálod aztán van minden. ÁÁÁ semmi sincsen. Tapétát kiválasztjuk a,b,c,d,e,f... variáció. Természetesen semmi sincsen na jó minden van csak meg kell rendelni és 26.-án megjön vagy ha hétfőn nem küldik el a rendeslést akkor csak szeptember első 2 hetében érkezik meg. Kezdtem kételkedni, hogy tapétázni szeretnénk azt hittem autót vagy lakást rendeltünk, de nem tapéta volt a cél. Na jó mondom a hölgynek akkor mondja, hogy milyen van, legyen csíkos lányos vlies tapéta. Na lett hála égnek a hétfőn megrendelt tapéta megérkezett csütörtökre. Erre Apa csütörtök este 21-kor lefestette még a plafont, hogy haladjunk, de amit kipakoltunk a lányok szobájából olyan a lakás mintha bomba robbant volna ennyi cuccuk van? Borzasztó mennyi vicik vacak ezeknek a lányoknak. :) Na de még Dévény tornán voltunk Apa lefestette a falakat az egyiket 4szer kellett átgurítani, mert nem takarta el az elöző színt. Már csak egy csík és készen van a lányok szobája (19.40 van és még van egy csík.) Na de aztán jön a vissza pakolás és akkor a csajok mehetnek az új szobába aludni. Iylenkor de jó, hogy a mester ember az APA mert ki más dolgozik ilyenkor a gyerekeiért ha nem egy szülő. Igaz 21-kor már ágyba szoktak lenni de ma az új szobában alvás miatt egy kicsit megcsúszunk azt hiszem. Na és akkor kérem szépen sokat nem csúsztunk mert 21.30-kor  kész szobában ágyban is voltak és akkor a csoda szoba ilyen lett.

 fenykep0142.jpg

19.-e péntek. Készítem a Nórinak a reggelit a konyhában kijön a kicsi és kérdezi, hogy Anyu mikor fogok felnőni. Mondom neki, hogy még nem még oviba kell járni aztán iskolába majd csak utána, de miért akarsz felnőni? Azért, hogy főzzek neked a lányoknak Apának és magamnak. Jaj de édes vagy mondom neki könnybe lábadt szemmel ezért ne nőj fel! Kérdezem, hogy azért akarsz felnőni, hogy segíts nekem? Igen mondja, hogy segítsek és ne legyél fáradt... :) :) :) Pedig nem nagyon kenyerem a panaszkodás, de Ő segíteni akar édes pofa. Édesapám gépjármű szakoktató és mivel én is elég korán az ölében ülve vezettem ezért az unokáját is tanítja vezetni az öléből. Elmentek Nórival megfordulni jön vissza a kocsival és mondja, hogy anya a Papa megtanította nekem az ipliszon (ipszilon) fordulást. Mondja nekem idegen helyen ma, hogy ugye nagy a dumám anya? Mondtam, hogy igen túl nagy a száddal együtt. Nagyon nehéz szülőnek lenni... :) :) :) Ugylátszik ez ilyen Nóri beszél napra sikeredett. :)

 

24.-e szerda. Eljött a nagy nap Lili és Kata is ovis lett. Igaz még csak a beszoktatásnál tartunk, de már ovisok. Vigyor Mai napi rend (beszokás) oda mentünk, Lili majd kiugrott a kezemből, ha valkitől nem vártam na az pont Ő Lili inkább tartozkodó, Kata is szívesen mászott be a gyerekek közé. Fél órát ültem bent velük a csoportszobában, mert Nóri isi ott volt velünk, hátha így egyszerübb a beszokás. 8.45-kor megitattam a csajokat és utána a csoport kiment a játszótérre Lili Kata Nóra és két kisfiú bent maradt. Nagyon jól elvoltak, játszottak, foglalkoztak velük szóval a gyerekek körül forgott a világ. Közben én kimentem egy másik szobába ahol nem láttak és ott töltöttem töménytelen mennyiségű papírt a beíratkozáshoz. Nem hiányoztam nekik, majd bejött az egyik hölgy a játszóról és Nóri kiment vele. Szóval már tesó sem volt aki biztos pont lett volna az életükben. Lili nagyon jól bírta és szerette aztán Kata na Ő nehezebb eset, fel akart állni és beigazították a lábát, hogy szépen álljon és onnan kezdve nem mert elengedni amit fogott és így nem bírt vissza menni mászás pozicióba és a lába sem bírta már az állást. Elkezdett sírni és jól megsértődött, onnantól kezdve csak kézben volt el és cumizni kezdett. Olyan aranyosak voltak ezt is jól vették az oviban. Az étkezést is bármit lehet választani vihetek én akár a csajoknak kaját lehet, hogy az ottani "hozott" ételből esznek, szóval bármi. Egyenlőre tetszik a dolog, na de ha haza jövök és nem lesznek itthon akkor nem fog ennyire tetszeni a dolog...

 

26.-a péntek. A lányok beszoktak, ma már ott sem kellett maradnom. :) Így én ma vásárolni mentem Battán és így Apa megúszta a bevásárlást. Nóri sem volt bent Ő már elsőre kiment a játszóra a gyerekekkel. Mikor vissza értem én is a játszóra mentem, aztán együtt mentünk vissza, én csendben leültem, hogy Lili és Kata ne lásson és Nórinak is mondtam, hogy ne szólljon hangosan hozzám. Nem volt semmi baj, de mikor megláttak nagyon örültek nekem, hogy ott vagyok értük. Büszek vagyok rájuk, hogy ilyen ügyesen beszoktak.

 

29.-e hétfő. Drága kislányaim ma is szívesen mentek oviba, és anya megint mehetett vásárolni hát nem lesz jó ez így jövőhéttől haza jövök. Vigyor

 

31.-e szerda. Mai nap Kriszti itatta a lányokat, megvártam, hogy lássam, hogy biztosan megy-e neki majd haza jöttem, mert megitta Lili és Kata is szépen. Nem akartam volna haza jönni, de jöttek hozzánk így kénytelen kelletlen haza jöttem. Kicsit rossz volt, hogy üres a ház (na jó nagyon rossz volt) de az jó érzés volt, hogy azt éreztem, hogy a lányok jó helyen vannak. Szóval szuper érzés, hogy ezt az ovit találtuk.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 50
Heti: 243
Havi: 1 381
Össz.: 437 713

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. augusztus
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »