Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

1.-e kedd. Ma is gyönyörű napra ébredtünk. 30fokot mutatott a kocsi hőmérője árnyékban. Így nagyon nyári ruhában mentünk majálisozni, mert ezt nem lehet kihagyni. Szóval tízórai után kaptam a csajokat és a barátnőmet és elmentünk itt nálunk majálisozni. Van az új főterünkön egy szökőkút ami a földből szökik (értelmes voltam? :) ) na a lényeg, hogy át lehet rajta szaladni közben feljebb illetve lejebb megy a víz. A Nóri sokat futkározott benne kb. az egész ruhája egy merő víz volt. Majd talákoztunk Nóri ovis társaival és akkor ott elszabadultak az indulatok és már nem csak futkározás volt hanem vízben fetrengés és víz sugár felett megállás... Aztán gondoltam egy merészet és bele tettem a szökökútba a Lilit és a Katát is. Hú el sem tudom mondani, hogy mennyire boldogok voltak és mint megvadult 3 kiscsikó mentek össze vissza (kúsztak, másztak) a vízben. Egy kis tünemények voltak. Aztán haza jöttünk és ebéd után lefeküdtek a csajok. Mondjam vagy kitalálja bárki is, hogy miután felkeltek vissza kellett menni majálisozni. De mivel Apa hívott minket, hogy van a Camponánál is ezért oda mentünk és ott találkoztunk Apával. Na ott nem kirakodó vásárra mentek rá hanem igazi gyerek paradicsom volt és inkább vidámparknak mondható rendezvény volt. Amire lehetett Nóri apukájával felült, nagyon sőt egyáltalán Lilinek és Katának játék nem volt. Aztán vissza jöttünk hozzánk és megint őrült szökőkút játék következett. Igazi komplett napot töltöttünk a majális jegyében.

 

2.-a szerda. Minden lányt elvittem oviba és szabad napom volt. Ja annyira nem is, mert Nóri mondta, hogy nem akar ott aludni az oviban ezért ebéd után elhoztam és itthon voltunk kettesben a kisasszonnyal. De azért szeretem torna volt így miután elmentünk a tesókért az oviba vissza felé Nórit bevittem a sajátjába torna órára. Aztán egy óra múlva vissza érte. Egy olyan átlagos kis uncsis napunk volt.

 

3.-a csütörtök. Ma Dévény tornán is voltunk. Csak azért érdekes a mai és a tegnapi nap is, mert Lili a műtét óta most vetette be magát komolyan a fejlesztésbe. Na jó volt már azóta konduktív pedagógia és gyógypedagógia is. Nevetés Viszont a Dévény tornán most volt az elsó óra. Semmi gond nem volt a csaj jól vette az akadályt. Nem sírt jobban nem sírt kevésbé, de azért próbáltam, hogy ne sírjon annyira, mint szokott.

 

4.-e péntek. Miután az összes gyermekemet elvittem az oviba mentem vissza Nórihoz, mert múzeumba mentünk a csoporttal. A tárlatvezetés után egy oroszlánt készítettünk a gyerekekkel ami nagyon szuper lett. Igazi technokol rapiddal ragasztottunk, hát annak semmit sem változott a szaga és az állaga sem... Vissza fiatalodtam kb. 25 évet, hogy de jó is, hogy semmi sem változik csak egy kicsit átalakul, de ami jó az remélhetőleg vissza jön. Aztán pont elértük a buszt, volt olyan gyerek aki annyira elfáradt, hogy elaludt a buszon, de többen kókadoztak is. Haza jönni annyira volt időm, hogy én is megebédeljek majd rohanjak vissza Nóriért az oviba. Itthon együtt lefekvéses összebújós alvás volt. Ez úgy néz ki, hogy Nóri elalszik, anya pedig kikúszik. Miután felkelt és Apa is kivételesen hamar haza ért ezért együtt indultunk Liliért és Katáért az oviba. Felszedtük a csajokat és haza érve gondoltuk, hogy kimegyünk a kertbe, de ezt már nem tudtuk megtenni, mert az idő nagyon csúnyán elromlott. De azért bent sem volt rossz mi itt is feltalájuk magunkat.

 

6.-a vasárnap. Anyák napja volt. Nagyon jól sikerült egy évben ez az egyetlen nap amikor Apa egyedül megy el a lányokkal (már ez is ajándék. :)  ) ilyenkor elmennek nagyon titkosan nekem ajándékot venni. Csodálatos virágot kaptam tőlük ami ha elvirágzik akkor ki tudom ültetni a kertbe és örökre a 2012-es anyák napjára fog emlékezteteni. Mondjuk a tavalyi csodálatos orchidea is örök emlék és anyák napján virágzik is. :) :) :)

 

9.-e szerda. Egy két nap kiesett és most is vissza felé írok időrendben. Bocsánat, de csak úgy futnak mellettem a napok, órák percek és én sodródom velük. Minden rendben sőt nagyon is rendben és talán egy kicsit végre lazulok is. Ma voltam a Juventus rádióban felvételen amit este le is adtak. Természetesen a lányokról beszéltem hogyan kezdődött a kis életünk miért lettek hárman és egyébb ilyenek. Ez a műsor a Budapesti arcok minden nap hétköznap megy 20-21-ig csuda jó témák vannak benne. Aki esetleg lemaradt róla, az majd meghallgathatja a rádió honlapján. Még nincsen fent, de ha fent lesz ide is kiteszem a linkjét. A műsorvezető hölgy egy elbűvölő személyiség nagyon jól éreztem magam pedig nagyon féltem a rádiós szerepléstől.

 

10.-e csütörtök. Liliről és Katáról Áprilisi gyógypedagógia összefoglaló: "Kissé megkésve, de nem mellékesen: Isten éltessen benneteket kislányok! Márciusban hat évesek lettetek. Mindannyiunk nevében boldog születésnapot és nagyon jó egészséget kívánok! Áprilisban napsütéses időben vártuk a húsvétot. Most is vidám énekeket daloltunk, mondókáztunk, sokat játszottunk és persze mindeközben tanultunk. Néhány feladat a tevékenységeink közül: Hanghallás és beszédfejlesztés: Nyuszi ül a fúben, Hová mész te kis nyulacska? Kézügyesség fejlesztés: Mogyorókrémes kenyér díszítés színes darával, papír tojások festése, dínós színező... Emlékezet és szociális képesség fejlesztés: A kerekerdő meséi a Bojtorján együttes előadásába. Gondolkodás és tapintás fejlesztés: Zsákba bújtatott tárgyak felismerése. Mozgás fejlesztés: Gurulás, mászás, felállás, járás segítséggel. Kata és Lili! Mindkettőtöket megdícsérlek, mert ügyesek voltatok."

 

11.-e péntek. Ma egy szuper napot töltöttem el Nórival a Sukórió arborétumban. Ez volt Nóri ovijában az anyáknapi kirándulás és műsor. Elmondhatatlanul szuper volt bográcsoztunk, mindeközben a gyerekek játszottak a játszótéren sorversenyen vettek részt. Nagyon jól érezték magukat, majd jött az ebéd és utána az anyáknapi műsor. Kaptunk ajándékot is egy dobozt amit ők csináltak egy virágot amit ők neveltek, öntöztek és egy virágot gyöngyből. Jó lenne ha megint lenne ilyen kirándulás, mert mi szülők is most ismertük meg egymást így év végén, de mégis nagyon jó volt.

 

12.-e szombat. Ma délelött már 9-kor kint voltunk és napoztunk, mert megmaradni nem lehetett. Aztán egyszer csak napközbe olyan csúnya idő lett, hogy nem is lehetett kint megmaradni. Be is jöttek a lányok maguktól és hiába van nyitva az erkély ajtó nem mennek ki. Azért ők is érzik ha hideg van. :)

 

13.-a vasárnap. Nagyon pocsék idő volt ma is. Délelött hiába keltek fel a lányok jobbról balra dőltek egymáson.kep_062.jpg

Valahogy pont így. Aztán hamar le is feküdtek délutáni pihenésükre és mikor felkeltek akkor pedig már kipihent lánykáimat láttam viszont.kep_064.jpg

Igazából a mai nap így telt meg egy kis kertészkedéssel, de semmi más nem történt. Viszont lett legalább egy kis képes beszámoló is végre a csajokról friss képekkel.

 

14.-e hétfő. Itt a Juventus-os riport velem a csajokról, ha valakinek van kedve hallgassa meg:  http://juventus.hu/2012/05/bogos-henriett/

 

21.-e hétfő Lilinél és Katánál ma volt az anyáknapi ünnepség. Nórika is eljött megnézi a tesvéreit. Volt körtánc meg vers szavalás, Lili Kata a kör közepén ültek és körbe járták, énekelték a többek őket. Nagyon megható volt a kis műsor, Nóri is élvezte a tesvéreit. Kaptam két méz virágot.

 

27.-e vasárnap. Gyereknap volt ma. Nagyon szuper kis nap volt voltunk a Camponánál olyan kitelepüléses vidámparkban ami nagyon szuper volt. Lili és Kata most semmire sem ültek fel, csak Nóri élvezte kivételesen a játékokat, de aztána  fagyit és a kürtös kalácsot már mindenki nagyon ügyesen ette, nyalta...

 

28.-a hétfő. A tegnapi vidámpark annyira jól sikerült, hogy ezt ma is megismételtük. Van olyan játék ami úgy néz ki mint egy mókuskerék csak fel van fújva és a vízben lehet vele menni. Nóri nagyon élvezte és a Katát is bele tettük. Édesem csak hánykolódott benne így kivettük hamar, de egy kicsit tetszett neki. Aztán felültünk egy olyan baba hullámvasútra. Mivel a kezelő hölgynek is van sérült gyereke ezért a Lilit és a Katát megengedte, hogy felüljenek és nem kell nekik fizetni. Sőt én is felülhettem velük. Lili az ilyeneket nem bírja így Ő nem ült fel csak a Katával és a Nórival ütem fel. Szuper volt egy tűzoltó autóba csücsültünk így a fejem felett egy létra volt, szóval kicsit össze húztam magam. Ha lett volna lehetőségem a röhögéstől bepisilni bíz megtettem volna.img_03271.jpg

 

29.-e kedd. Ma alvás vizsgálatra jöttünk a Lilivel és reméljük a gépek is olyan szuper dolgokat fognak művelni amit mi is tapasztalunk, hogy csak csupa jó dolgok történnek a műtét óta velünk. KOPP KOPP KOPP Ki kellett tölteni egy papírt, hogy mi változott és tök jó volt, mert csak jó dolgokat bírtam rá írni.

 

30.-a szerda. Ma nagyon jó híreket kaptunk (így papírunk is van arról amit tudtunk) a Lili alvás vizsgálata negatív lett nem kell már estére gép a lánynak. Ennél jobb eredményt nem is kaphattunk volna.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 39
Heti: 184
Havi: 811
Össz.: 438 583

Látogatottság növelés
Oldal: 2012. május
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »