Lili Kata Nóra

Nem adjuk fel!!!

4.-e szombat. Ma voltunk Koraszülött napon a II-es nőiklinikán ahol születtek a lányok. Mikor itthonról elindultunk akkor még nem volt annyira meleg. Szőke anyuka még vitt vékony pulcsikát is hahaha. Na mindegy szóval júniusban ennyire meleg szuper nyarunk lesz remélem igaz jó lenne ha nem lenne ennyi ső szél iszap és egyébb katasztrófa, ez nem jó de a meleg nyáron igen. Ebből kifolyólag meg is volt az első kerti pancsinak aminek a videója itt látható. :) http://www.youtube.com/watch?v=FDqX5-ooseI

 

25.-e szombat. A nincs hír is jó hír elnézést, hogy ilyen régen nem írtam, de rossz nem történt a jóra meg lusta voltam. :) Szóval csütörtökön voltunk az RTL Klub reggeli műsorában. Szeretnénk a lányoknak egy járás segítő ezközt amit önerőből sajna nem fogunk tudni megvenni és a TB nem támogatja. Ezért szégyen vagy nem ott kértünk segítséget. A riport még fent van itt meg lehet nézni. http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/132801 Azért történ egy kicsit rossz dolog. A Lili alvás közben az életé-ért küzd szabályosan alig kap néha levegőt na elvittem hétfőn a tüdő szanatóriumba és elképzelhető, hogy a lányka allergiás. Ez kideríthető lenne vérből kb. egy perc alatt, de most tessék kapaszkodni elfogyott a reagens anyag ami kimutatja és ezért most nem lehet ilyen vizsgálatot csinálni. Na és akkor hogy állapítjuk meg, hogy a gyerek allergiás-e vagy sem? Természetesen szedi rá a gyógyszereket mintha allergiás lenne szóval most gyógyszereket szedünk. Még azért néha így is gáz ahogy alszik, ezért egyik este kettesben beugrunk a jövöhéten egy alvás vizsgálatra. Na ilyen amikor nálunk nem történik semmi. :)

 

29.-e szerda. Az alvás vizsgálat még nem volt meg, mert mióta beígértem a Lilinek azóta olyan szépen alszik mint még soha. :) Hát ilyenek ezek a gyerekek. Közben kapja az allergiás cseppeket este és reggel és este az orrsprayt. Csak nehogy allergiás legyen szegénykém. De a sok rossz közül ez lenne a legkevesebb. Úgy szerettem volna írni érdekes dolgokat de olyan kis uncsi az életünk. Na azért annyira nem uncsi az élet, mert Kata olyan lassan eszik, hogy bele alszom az itatásába, Lilivel pedig továbbra is közel és távol harcot vívok az ivászattal. Cserébe, mert küzdünk Ő ellenem én meg vele ezért nagyon hamar megissza. :)



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 39
Heti: 181
Havi: 808
Össz.: 438 580

Látogatottság növelés
Oldal: 2011. június
Lili Kata Nóra - © 2008 - 2024 - likano.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »